N A T J E Č A J za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda

SVEUČILIŠTE U SPLITU

KINEZIOLOŠKI FAKULTET

SPLIT

TESLINA 6.

 

Raspisuje

 

N A T J E Č A J

za izbor

u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda iz područja Društvenih znanosti, polje Kineziologija, grana Sistematska kineziologija, za rad na HRZZ projektu „Predplanirana i reaktivna agilnost; razvoj i validacija specifičnih metoda mjerenja, utvrđivanje faktora utjecaja i učinkovitost transformacijskih postupak“ na određeno vrijeme u trajanju od 24 mjeseca, u punom radnom vremenu – 1 izvršitelj.

UVJETI:

Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa pristupnici na natječaj trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03., 198/03., 105/04., 174/04., 2/07., 46/07., 45/09., 63/11., 94/13., 139/13., 101/14.,  60/15. i 131/17.)

Pristupnici uz prijavu na natječaj prilažu: životopis s osvrtom na Dodatne kriterije, odgovarajuću diplomu i dokaz o državljanstvu.

Pristupnici trebaju ispunjavati uvjet: završen doktorski studij iz područja društvenih znanosti, polje kineziologija. Prednost će imati pristupnici s iskustvom u istraživačkom radu u području istraživanja sportskih performansi u timskim sportovima.

Dodatni kriteriji:

  • sudjelovanje u znanstvenoistraživačkom radu (status znanstvenog novaka na znanstveno istraživačkim projektima i sl.) objavljeni radovi, osobna izlaganja na znanstvenim konferencijama
  • usavršavanje i boravci u inozemstvu

Pristupnici na natječaj obvezno dostavljaju priloge i popise radova, te ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja (sve u tiskanom i digitalnom obliku(CD)).

Nepotpune  i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 30 dana po objavljivanju natječaja u “Narodnim novinama”.

Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se na adresu: KINEZIOLOŠKI FAKULTET, TESLINA 6, 21000 SPLIT

Pristupnici će biti obaviješteni o rezultatu natječajnog postupka.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se