Kineziološki fakultet Split

Vodič za brucoše

Za studente
Za studente Korisni linkovi

Dragi maturanti!

Dobrodošli na web stranicu Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu  koja vam pruža prve informacije potrebne za odabir vašeg budućeg akademskog i životnog puta.

Ukoliko je vaš odabir sveučilišni prijediplomski studij kineziologije (redovni studij) potrebno je prvo položiti naš popularni „prijemni“, pa ako ste uz to položili i Državnu maturu i to s plasmanom među 75 prvih kandidata, sigurno je da se vidimo na jesen kada ćete postati dio naše akademske zajednice – naši dragi studenti – brucoši.

Jasno je da nas čak i prije „prijemnog“ trebate uvjeriti da ste posve zdravi i posve spremni za povećane fizičke napore, a tome služi liječnički pregled kod specijaliste medicine rada i sporta – sve kako stoji na našoj web stranici PRIJAVI SE NA STUDIJ/SVEUČILIŠNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJ KINEZIOLOGIJE.

No, da biste se uspješno pripremili za ispit provjere motoričkih sposobnosti tzv. „prijemni“ na ovom mjestu možete pogledati popis testova, odnosno normi koje trebate zadovoljiti, kao i video njihovog pravilnog izvođenja:

NORME prijemni MUŠKARCI_2023

NORME prijemni ŽENE_2023

Fakultet  organizira besplatne pripreme kako bi svi zainteresirani mogli zadovoljiti rezredbeni postupak za upis na naš fakultet. 
 
Detaljan plan, sistem prijave i ostalo nalaze na linku

 

Na kraju, ali iznad svega, želimo vam uspjeh u polaganju ispita Državne mature i testova motoričkih sposobnosti, te vas, kao i svaku novu generaciju, s radošću i uzbuđenjem čekamo na jesen!!!

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content