N A T J E Č A J za izbor nastavnika (M/Ž)

SVEUČILIŠTE U SPLITU

KINEZIOLOŠKI FAKULTET

SPLIT

TESLINA 6.

Raspisuje

N A T J E Č A J

za izbor nastavnika (M/Ž)

  1. nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača na određeno vrijeme za 50% radnog odnosa za znanstveno područje Društvenih znanosti, polje Kineziologija, grana Sistematska kineziologija
  2. nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača na određeno vrijeme za 50% radnog odnosa za znanstveno područje Društvenih znanosti, polje Kineziologija, grane Kineziterapija i prilagođena tjelesna aktivnost i Kineziologija sporta

Uvjeti:

Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09,63/11, 94/13, 139/13).,

Pristupnici  uz prijavu prilažu: životopis s osvrtom na uvjete Rektorskog zbora (NN 13/2012) i dodatne uvjete Kineziološkog fakulteta u Splitu, presliku odgovarajuće diplome, presliku domovnice, popis znanstvenih ili stručnih radova i kopije tih radova,  dokaz o državljanstvu, dokaz o radu u nastavi na visokom učilištu u posljednje 3 godine od raspisivanja natječaja od minimalno 300 sati na znanstvenim granama izbora, znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, dokaze o stručnim usavršavanjima iz područja znanstvene grane izbora.

Specifična potrebna znanja iz znanstvene grane:

  • Sistematska kineziologija je područje Kondicijske pripreme sportaša,
  • Kineziologija sporta je područje Ritmičke gimnastike

Pristupnici strani državljani trebaju priložiti potvrdu o poznavanju hrvatskog jezika. Pristupnici trebaju svu natječajnu dokumentaciju dostaviti i u digitalnom obliku.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon isteka roka neće se razmatrati.

Prijave se dostavljaju u roku od 30  dana od objave Natječaja u Narodnim Novinama na adresu: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Teslina 6, 21 000 Split.

 

O rezultatu Natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se