Preuzimanje dresova Sveučilišta u Splitu

Poštovani,

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada organizira Unisport prvenstva u akademskoj godini 2016/2017. Nakon održanih Unisport prvenstava u šahu, badmintonu i stolnom tenisu, uskoro planiramo započeti sa natjecanjima u Unisport košarkaškoj i malonogometnoj ligi.

Budući da su košarka i mali nogomet dva najatraktivnija sporta na našem Sveučilištu, Splitski sveučilišni sportski savez je za osam prvoplasiranih ekipa koje su navedeni plasman ostvarile u akademskoj godini 2015/2016, osigurao dresove u kojima će ekipe nastupati u nadolazećim prvenstvima.

Boje i model dresova birati će predstavnici ekipa prema rang ljestvici koju Vam šaljemo u prilogu.

Ovim putem Vas molimo da do 25. siječnja 2017. izaberete i pošaljete predstavnika Vaše ekipe ( uz prethodnu najavu na broj 098 946 85 48 ili na email simeversic@gmail.com – Šime Veršić ) u ured Splitskog sveučilišnog sportskog saveza, Matoševa 56, 21 000 Split, kako bi isti izabrao boju i model dresova te potpisao ugovor o preuzimanju.

Također Vas molimo da nam do gore navedenog datuma na e-mail sport@unist.hr pošaljete logo ( PDF format u vektorima ) i font slova Vaše sastavnice kako bi čim prije mogli krenuti u tisak brojeva i naziva na navedenim dresovima.

Srdačan sportski pozdrav,

Splitski sveučilišni sportski savez

Toni Batinić, glavni tajnik

Rang ljestvica Unisport malonogometne lige Sveučilišta u Splitu – akademska godina 2015/2016

 1. Pomorski fakultet
 2. Medicinski fakultet
 3. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
 4. Kemijsko- tehnološki fakultet
 5. Kineziološki fakultet
 6. Ekonomski fakultet
 7. Studentski dom
 8. Prirodoslovno – matematički fakultet

Rang ljestvica Unisport košarkaške lige Sveučilišta u Splitu – akademska godina 2015/2016

 1. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
 2. Kineziološki fakultet
 3. Pomorski fakultet
 4. Ekonomski fakultet
 5. Pravni fakultet
 6. Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije
 7. Medicinski fakultet
 8. Prirodoslovno – matematički fakultet

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se