Poziv na otvoreni natječaj za novinare/voditelje novog studentskog radija

BUDI NOVI GLAS RADIO KAMPUSA!

Radio Kampus traži novinare/voditelje. Trebaju nam mladi, asertivni ljudi koji bi se volonterski borili za svoju zajednicu. Iskustvo nije uvjet jer će vam biti omogućene radionice na kojima ćete naučiti sve što vam je potrebno. Naučit ćete kako nejasne ideje pretvoriti u medijski instrument kojim ćete moći doprijeti dalje.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na info@radiokampus.com.hr , u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, te priložiti CV i kratko motivacijsko pismo. Natječaj je otvoren do 1.listopada.

Više informacija možete pronaći na https://www.facebook.com/radiokampusplit/

Čekamo Vas!

Redakcija RadioKampus

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se