Programi stručnog usavršavanja na dodatnom kineziološkom usmjerenju

Program je namijenjen polaznicima koji su završili dodiplomski, preddiplomski odnosno diplomski studij kineziologije ili fizičke kulture.

Stručno usavršavanje na Kineziološkom fakultetu u smislu programa Dodatnog kineziološkog usmjerenja podrazumijeva oblik stručnog usavršavanja koji nema status studijskog programa. Programom se dobivaju nove kompetencije iz kineziološkog usmjerenja po izboru u okviru 21 ECTS-a.

Pravilnik o stručnom usavršavanju kinezioloških usmjerenja

 

Programi dodatnog kineziološkog usmjerenja

ATLETIKA

BORILACKI SPORTOVI

KINEZITERAPIJA

KOSARKA

NOGOMET

ODBOJKA

PLIVANJE

RITMIČKA GIMNASTIKA

RUKOMET

SPORTSKA GIMNASTIKA

TENIS

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se