Obavijest o pristiglim kandidaturama za studentske izbore 2016

Izborno povjerenstvo za provedbu studentskih izbora za Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu, zastupano po predsjedniku Izbornog povjerenstva, doc.dr. Marku Ercegu, nakon održane 2. Sjednice dana 09. lipnja 2016., objavljuje pristigle kandidature za studentske izbore 2016.

Kandidacijska lista sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog, te stručnog preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija:

1.  BARBARA GILIĆ, kandidat

MIA MANDIĆ, zamjenik

2.  ANA LOZINA, kandidat

GORANA ADUM, zamjenik

3.  HRVOJE MARINOVIĆ, kandidat

LUKA ČIKOTIĆ, zamjenik

4.  DORIS MOHOROVIĆ, kandidat

MARIN BABIĆ, zamjenik

5.  NIKA STANOVIĆ, kandidat

VLADIMIR BILIĆ, zamjenik

6.  RENATO ŠUNJERGA, kandidat

ALEMKA SARIĆ, zamjenik

7.  DEJAN TOMIĆ, kandidat

MARA BILOBRK, zamjenik

Kandidacijska lista poslijediplomskog doktorskog studija:

1.  TEA BEŠLIJA, kandidat

VEDRANA GRČIĆ, zamjenik

2.  MARIJAN FRANE TOMAŠIĆ, kandidat

MELIS MLADINEO BRNIČEVIĆ, zamjenik

 

 

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se