HITNO – Upisi u Diplomski sveučilišni studij kineziologije – izborni predmeti

Molimo studente da hitno ispune obrazac za odabir izbornih predmeta.
UPIS NIJE POTPUN DOK SE NE ISPUNI OBRAZAC. STUDENT KOJI NIJE ODABRAO IZBORNE PREDMETE NEĆE BITI UPISAN U VIŠU GODINU.

Studenti koji upisuju 1. i 2.  godinu diplomskog studija trebaju popuniti obrazac o odabiru izbornih predmeta. Uz odabir izbornih predmeta potrebno je dononjeti sve potrebne dokumenate za upis u Studentsku službu.

Obrazac za odabir izbornih predmeta na 1. godini Diplomskog sveučilišnog studija
Obrazac za odabir izbornih predmeta na 2. godini Diplomskog sveučilišnog studija

Izvedebni program Diplomskog sveučilišnog studija

 

Prodekanica za nastavu i studente
izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se