Zavod za kineziološku edukaciju i metodologiju

Promatrano s aspekta prakse i teorije, Zavod za Kineziološku edukaciju i metodologiju (ZKEM) utemeljen je na nužnosti promatranja, kvantificiranja, modeliranja i interdisciplinarne interpretacije kompleksnih kinezioloških fenomena alatima primijenjene fizike, matematičkih modela, primijenjene statistike te pedagogije.

Na zavodu postoje dvije katedre: Katedra za opću metodologijuKatedra za kineziološku metodiku.

Članovi Katedre za kineziološku metodiku su zaduženi za sve metodičke (Kineziološka metodika 1 i Kineziološka metodika 2) i srodne kolegije.

Članovi Katedre za opću metodologiju su zaduženi za temeljne metodološke predmete (Kvantitativne metode 1, Kvantitativne metode 2, Sistematska kineziologija 1, Sistematska kineziologija 2), predmete nužne za razumijevanje, modeliranje, kineziološku analizu te praktičnu primjenu fundamentalnih i kompleksnih struktura gibanja (Biomehanika, Biomehanika u kineziologiji) kao i predmete o fundamentima motoričkog učenja (Motoričko učenje).

Za sve informacije, savjete, pomoć i suradnju kolegice i kolege sa ZKEM-a Vam uvijek stoje na raspolaganju.

pročelnik Zavoda za kineziološku edukaciju i metodologiju,

doc. dr. sc. Mirjana Milić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se