Bilo kuda…KIFST volonteri svuda…..

BRAVO ZA STUDENTE 2. GODINE SVEUČILIŠNOG PREDDIPLOMSKOG STUDIJA KINEZIOLOGIJE…

Održana prva Studentska sportska subota
Prva Studentska sportska subota, održana je 2. prosinca, u sportskoj dvorani na Kampusu. Igrali su se turniri u malom nogometu, košarci 3×3, stolnom tenisu, badmintonu, igranju PlayStationa FIFA 2018, dok je u kafiću Tinel održan prvi Unisport Pub kviz s po 4 igrača u ekipi. Riječ je o novom projektu, kojim se želi potaknuti naše studente na bavljenje sportom, a da je naišao na plodno tlo, svjedoči i iznimno veliki broj prijavljenih.

Podršku studentima je došao pružiti prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilište u Splitu kao i prof. dr. sc. Boris Trorlić, dekan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije.

Finalni susreti će se održati u subotu, 16. prosinca, kada će najboljima biti podijeljena zaslužena priznanja

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se