U Tbilisiju održana promocija međunarodnog diplomskog studija košarke i menađmenta

Prof. dr. sc. Mario Jeličić u Tbilisiju održao promociju Međunarodnog združenog diplomskog studija košarke i menadžmenta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

14.04.2017., na poziv Gruzijske košarkaške Federacije čiji je potpredsjednik bivši košarkaš KK Zadra Vladimer Boisa a gdje također već drugu godinu kao koordinator za omladinske reprezentativne selekcije radi i bivši trener KK Zadra i KK Borika, Tihomir Bujan te Gruzijske udruge košarkaških trenera, prof.dr.sc. Mario Jeličić je u Tbilisiju, u svojstvu voditelja Međunarodnog združenog diplomskog studija košarke i menadžmenta, održao promociju istog.

Međunarodni združeni diplomski studij košarke i menadžmenta zajednički organiziraju Litvansko Sveučilište za sport iz Kaunasa i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, čiji je početak predviđen u akademskoj godini 2017/2018.

Na skupu su se okupili treneri najvišeg ranga, treneri reprezentativnih selekcija te nekoliko igrača superlige Gruzije, koji su sa velikim zanimanjem pratili izlaganje te izrazili interes za pohađanjem studija.

Osim same prezentacije studija prof.dr.sc. Mario Jeličić, obavio je i više uspješnih sastanaka sa predstavnicima saveza u svrhu postizanja dugoročne suradnje Gruzijskog košarkaškog saveza i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content