U dalekom Tajlandu uspješno završen treći praktični dio KIFST-ovog međunarodnog studijskog programa za školovanje trenera stolnog tenisa

U dalekom Tajlandu od 28.05 – 04.06.2019 uspješno je održan posljednji praktični dio nastave za prvu generaciju studenata međunarodnog studijskog programa za školovanje trenerskih prvostupnika stolnog tenisa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

U dalekom Tajlandu od 28.05 – 04.06.2019 uspješno je održan posljednji praktični dio nastave za prvu generaciju studenata međunarodnog studijskog programa za školovanje trenerskih prvostupnika stolnog tenisa.

Ovaj preddiplomski studijski program koji se odvija na engleskom jeziku s predavačima koji dolaze iz 20-tak sveučilišta, akademija i instituta diljem svijeta pokrenut je prije tri godine na KIFST-u u suradnji sa Svjetskom stolnoteniskom federacijom (ITTF) i Europskom stolnoteniskom unijom (ETTU) te je u prvoj generaciji upisao 20 studenata iz 16 zemalja svijeta.

Nakon prva dva praktična dijela programa koji su održani u Splitu ovaj posljednji održan je na više lokacija u Tajlandu na poziv i uz domaćinstvo Tajlandskog olimpijskog odbora, Tajlandskog stolnoteniskog saveza i lokalnih Tajlandskih vlasti koji su studentima i predavačima pružili iznimno gostoprimstvo i vrhunske uvjete za održavanje programa. S druge strane fakultet je ovaj posljednji praktični dio svog studijskog programa otvorio za tamošnju sportsku javnost te omogućio najboljim Tajlandskim trenerima da sudjeluju u programom predviđenim aktivnostima te dodatno usavrše svoja stručna znanja i vještine. Cjelokupna je manifestacija privukla veliku pozornost Tajlandskih medija te svjetske stolnoteniske javnosti.

Od prisutnih predavača koji su svojim profesionalnim i stručnim znanjem iz različitih područja sportske pripreme doprinijeli uspješnoj realizaciji praktičnog dijela programa potrebno je izdvojiti Nevena Cegnara, direktora razvojnih projekata ETTU-a i dugogodišnjeg trenera najbolje hrvatske igračice svih vremena Tamare Boroš, prof. Mirana Kondriča predsjedavajućeg znanstveno – medicinske komisije ITTF-a, Irene Faber uglednu nizozemsku znanstvenicu, članicu znanstveno – medicinske komisije ITTF-a te autoritet na području otkrivanja i identifikacije talenata u sportu kao i prof. Pichit Muangnapoa uglednog tajlandskog profesora na području kontrole emocija i stresa u sportu.

Osim zgusnutog nastavnog dijela programa za sudionike je organiziran i čitav niz vannastavnih i protokolarnih aktivnosti, a kako je to sve skupa izgledalo možete pogledati u priloženoj galeriji slika (Bangkok, Nakhon Si Thammarat).

 

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content