Studentski zbor Sveučilišta u Splitu organizira radionice o pisanju projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, uoči javnog poziva za nenatječajna sredstva za akademsku godinu 2016./2017., organizira radionice o pisanju projekata.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, uoči javnog poziva za nenatječajna sredstva za akademsku godinu 2016./2017., organizira radionice o pisanju projekata. Dosadašnje iskustvo pokazalo je kako većina dobrih ideja i projekata ne prolazi na natječaju zbog loše ispunjenog obrasca ili loše elaboriranog projekta, da bismo to promjenili napravili smo određene korake ka edukaciji studenata o tome kako kvalitetno napisati projekte, te ispuniti potrebni obrazac. Drugi dan radionica posvećen je kategoriji Znanstveno-tehnoloških projekata.

Radionica o pisanju projekata iz kategorije Znanstveno-tehnoloških projekata održat će se u četvrtak (27.10.) na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (FESB), u dvorani C501 sa početkom u 20:00. Radionicu će voditi Deni Milišić iz udruge UPS i Branimir Jurun, obojica voditelji odlično napisanih projekata financiranih nenatječajnim sredstvima prošle akademske godine. Pozivaju se svi zainteresirani studenti da prisustvuju radionici u pisanju projekata u naznačenoj kategoriji.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content