Priznanje Kineziološkom fakultetu u Splitu za uspješan rad u okviru SEECEL projekta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kineziološki fakultet u Splitu dobio je veliko priznanje od strane SEECEL-a (Centra za razvoj poduzetništva u zemljama jugoistočne Europe). Naime 7. travnja 2016. (četvrtak) u multimedijalnoj dvorani Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) s početkom u 9.30 sati održat će se Okrugli stol u okviru Jadransko jonske inicijative (JJI) na temu učenja za poduzetništvo.

Zbog odlično provedenih aktivnosti u okviru projekta „RAZVOJ PODUZETNIČKOG DRUŠTVA U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA I U TURSKOJ“ predstavnici SEECEL operativnog tima Kineziološkog fakulteta dobili su poziv od strane uprave SEECEL-a da prezentiraju svoja poduzetnička iskustva sudionicima ovog važnog događaja.

Okruglom stolu nazočiti će između ostalih i  predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva poduzetništva i obrta, gospodarske i obrtničke komore, visoki predstavnici Jadransko jonske inicijative te predstavnici SEECEL-a.

Ovim priznanjem potvrđena je ispravnost strateške usmjerenosti Kineziološkog fakulteta u Splitu ka obrazovanju poduzetnih, tržišno orijentiranih i društveno uključenih kineziologa.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content