Predstavljanje projekta „Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu“

Predstavljanje EU projekta „Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu“ održat će se u petak 20. listopada, s početkom u 10 sati
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Predstavljanje EU projekta „Razvoj poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu“ održat će se u petak 20. listopada, s početkom u 10 sati u Velikom amfiteatru Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB.)

Riječ je o projektu financiranim iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Poziva ‘Razvoj poslovne infrastrukture’ (referentni broj KK.03.1.2.01.) kojim će u funkciju biti stavljen prvi inkubator za visoke tehnologije u Republici Hrvatskoj, s nositeljem UNIST Tehnološki park d.o.o. Split, u 100 postotnom vlasništvu Sveučilišta u Splitu.
Ovim projektom Sveučilište u Splitu pokazuje kako brine o potrebi razvoja područja visokih tehnologija na području Splitsko-dalmatinske županije i šire regije, s obzirom da jedino ono posjeduje adekvatne znanstveno-istraživačke, stručne i visokoškolske kapacitete u STEM i drugim područjima visokih tehnologija na području cijele Dalmacije.

Svečano otvaranje projekta svojim izlaganjima uveličat će gradonačelnik grada Splita Andro Krstulović Opara, rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, direktor Rimac automobili d.o.o. Mate Rimac te direktor Profico d.o.o. Mateo Perak.

Zbog organizacije događanja, molimo da se za sudjelovanje prijavite do 19. listopada 2017. godine putem telefona: 021 612 673 ili e-mail:a kresimir.budisa@unist.hr.

Detaljan program nalazi se u prilogu ispod.

Pozivnica – Unist tehnološki park

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content