Poziv – medunarodna radionica – Iskorištavanje nafte i plina iz podmorja: koristi, prijetnje i izazovi

Međunarodno udruženje za krizni menadžment – TIEMS (the International Emergency Management Society – http://tiems.info), međunarodna, nezavisna i neprofitna nevladina udruga sa sjedištem u Belgiji...
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Međunarodno udruženje za krizni menadžment – TIEMS (the International Emergency Management Society – http://tiems.info), međunarodna, nezavisna i neprofitna nevladina udruga sa sjedištem u Belgiji, koja u ulozi stručnog i znanstvenog globalnog foruma potiče razmjenu informacija o aktualnim pitanjima iz područja kriznog upravljanja, pokrenula je inicijativu za organiziranjem radionice na temu iskorištavanja nafte i plina iz Jadrana. Radionica će se održati 27. i 28. svibnja u Splitu, Svečani amfiteatar Ekonomskog fakulteta s početkom u 10h, na temu „Iskorištavanje nafte i plina iz podmorja: koristi, prijetnje i izazovi“, u suorganizaciji TIEMS-a s Agencijom za ugljikovodike (AZU), Sveučilištem u Splitu i Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Želja nam je na radionici okupiti stručnjake različitih profila, kako domaće tako i strane, bliskih gore navedenoj problematici iz javnog, privatnog i društvenog sektora koji će svojim stručno ili znanstveno argumentiranim stajalištima pridonijeti razjašnjavanju aktualnih dilema glede iskorištavanja nafte i plina u Jadranu.

[Pročitaj više]

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content