Potpisan sporazum o poslovnoj i znanstveno-stručnoj suradnji s Kineziološkim fakultetom u Splitu

22. listopada  2018. godine u prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

22. listopada  2018. godine u prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Baković i dekan Kineziološkog fakulteta prof. dr. sc. Damir Sekulić.

Ovim sporazumom nastavlja se dobra suradnja, čiji je cilj unaprjeđenje i reguliranje područja u odbojci kojima će KIF i HOS pridonijeti zajedničkim angažmanom. Točnije, radi se o izobrazbi trenerskog kadra za potrebe odbojkaškog sporta u Hrvatskoj, o istraživačko-razvojnom i stručnom radu, o međunarodnoj sportskoj suradnji, o razvoju i primjeni sportske dijagnostike, o zajedničkoj izdavačkoj djelatnosti i o mnogim drugim aktivnostima važnima za rast i napredak odbojkaškog  sporta. Sporazum je sklopljen na tri godine i  predstavlja početak dugoročne suradnje na području razvoja odbojke u Hrvatskoj.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content