Na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu diplomirala proslavljena hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš

Pod mentorstvom doc.dr.sc. Gorana Munivrane, Tamara Boroš uspješno je obranila završni rad pod naslovom „Karakteristike osnovnih sistema igre u suvremenom ženskom stolnom tenisu“
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Proslavljena hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš, nekad 2. igračica svjetske rang liste i jedina igračica izvan Azije koja je u zadnjih 25 godina osvojila medalju u ženskom singlu na svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu, jučer (11.10.2018) je diplomirala na specijalističkom diplomskom stručnom studiju kineziologije na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Pod mentorstvom doc.dr.sc. Gorana Munivrane uspješno je obranila završni rad pod naslovom „Karakteristike osnovnih sistema igre u suvremenom ženskom stolnom tenisu“ i stekla naziv stručnog specijalista kineziologije.

Tamara je ujedno prva studentica koja je uspješno diplomirala iz skupine polaznika koji su upisani na preddiplomski i specijalistički diplomski stručni studij kineziologije – usmjerenje trener stolnog tenisa u akademskoj godini 2015/16, u sklopu suradnje Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu sa Svjetskom stolnoteniskom federacijom (ITTF), koja je ujedno i sufinancirala školovanje za 12 studenata upisanih u KIFST-ov sveučilišni studijski program namijenjen školovanju trenera stolnog tenisa.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content