Kineziološki fakultet splitskim sportašima

U Vili Dalmaciji održan je ceremonijal svečanog proglašenja dobitnika godišnje nagrade Splitskog saveza sportova za 2015. godinu.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

 

u deset kategorija

U Vili Dalmaciji održan je ceremonijal svečanog proglašenja dobitnika godišnje nagrade Splitskog saveza sportova za 2015. godinu. Proglašeni su najbolji sportaši Splita u deset kategorija.

Novčane nagrade za sve sportaše

Lani se pelo sa lijepom tradicijom da se najuspješniji sportaši novčano nagrađuju. Nastavilo se to i ove godine, uz lanjskog donatora Splitsku banku, članicu Grupe Societe Generale, uključili su se Grad Split i Kineziološki fakultet.

Redom japerspektivnijim sportašima Splita Karli Prodan, Luki Perajici i Bartulu Zemuniku po tisuću kuna KIF-a uručili su dekanica Đurđa Miletić i prodekan Dražen Čular. Najboljim sportašima sa invelideitetom Anđeli Mužinić i Ivanu Mikuliću po tisuću kuna KIF-a uručili su prodekani Jelena Paušić i Zoran Grgantov, a po devet tisuća dodao je Grad Split, odnosno uručio gradonalelnik Ivo Baldasar.

Najboljima u ekipnim sportovima nogometašicama ŽNK Splita i Ragbijašima Nade po deset tisuća kuna u ime Grada uručio je gradonačelnik Ivo Baldasar, dok je novčane nagrade za najbolje sportaše Blanku Vlašić i Ivana Kljakovića-Gašpića nagradila Splitska banka, ček je uručila Silvija Bareša dorektorica marketinga i komunikacija.

više

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content