Kineziološki fakultet podijelio nagrade najboljim mladim sportašima Grada Kaštela

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ante Buzov, član kickboxing kluba Uni Rent i Lucija Brešković, članica judo kluba Kaštela, prema izboru sportskih djelatnika i novinara, najuspješniji su kaštelanski sportaši u 2016. godini, a nagrade za ovaj izbor uručene su im na tradicionalnoj svečanosti koja se, u organizaciji Zajednice športskih udruga Kaštela, održala u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Najuspješnija momčad u prošloj godini su peterostruki prvaci države i sudionici finala Kupa Hrvatske, odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela, drugo mjesto osvojio je judo klub Dalmacijacement, a treće veslački klub Marina Kaštela.

Tek dvije ekipe bile su nominirane u kategoriji najboljih sportskih ekipa, odbojkaški klub Marina Kaštela i odbojkaški klub Kaštela Cemex, a više glasova otišlo je na adresu Marinki, koje su osvajačice Kupa i Superkupa te drugog mjesta u prvenstvu Hrvatske.

U kategoriji najboljeg trenera titula je očekivano otišla na adresu Ivana Rančića, koji je odbojkaše Mladosti Ribole Kaštela još jednom doveo do titule prvaka i finalista Kupa, a član je trenerske komisije Hrvatske i vjerojatno slijedeći izbornik seniorske reprezentacije. Drugo mjesto u izboru pripalo je Bošku Rozgi iz JK Kaštela, dok je treći po broju glasova bio Miljenko Šarac iz kickboxing kluba Uni Rent.

Posebno priznanje za dugogodišnji rad i promicanje sporta u Kaštelima ove je godine pripalo dugogodišnjem sportskom djelatniku, odbojkaškom treneru Branku Draganiću.

Najuspješnijim kaštelanskim sportašima nagrade su uručili čelni ljudi grada i sportske zajednice, a domaćin cijele večeri bila je predsjednica ZSU, inače djelatnica Kineziološkog fakulteta Doc. dr. sc. Mirjana Milić.

Svakako treba napomenuti da se i ove godine u izbor uključio Kineziološki fakultet u Splitu pa su dekanica fakulteta, Prof. dr. sc. Đurđica Miletić i prodekan za znanost, Prof. dr. sc. Zoran Grgantov, dvojici mladih perspektivnih sportaša, Maji Franić iz JK Kaštela te Ivanu Banovcu iz VK Marina Kaštela, uručili simbolične novčane nagrade.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content