KIFST uspješno započeo EU projekte – Erasmus + Sport program

"Sport Against Violence and Exclusion" - SAVE i "Investments in sport" - iSport
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kineziološki fakultet u Splitu uspješno je započeo još dva europska projekta u okviru Erasmus+ Sport Collaborative Partnership naziva “Sport Against Violence and Exclusion” (SAVE), te “Investments in Sport” (iSport) u kojem sudjeluje kao partnerska institucija.

Projekt SAVE u trajanju od 30 mjeseci službeno je započeo 01. siječnja, 2018., a prvi sastanak partnera (kick off meeting) održan je u Kaunasu u Litvi 08. i 09. siječnja. Uz sudjelovanje visokoobrazovnih institucija iz Kaunasa, Palerma, Splita, Sarajeva i Novog Sada, priključile su se i neke nevladine organizacije: Litvanska udruga sportskih saveza, World University Service iz Austrije, CESIE iz Italije i DEFOIN iz Španjolske.

Projek iSport  u trajanju od 36 mjeseci započeo je 01. siječnja, 2018. godine, te se prvi sastanak održao u Hrvatskom olimpijskom odboru uz prisustvovanje partnerskih institucija, predstavnika nacionalnih olimpijskih odbora iz Luxemburga, Cipra, Portugala, Državnog zavoda za statistiku, Austrijskog sportskog centra, sveučilišta iz Sheffielda, Velika Britanija, te Kineziološkoga fakulteta u Splitu.

Na prvim sastancima, uz upoznavanje s partnerima i konzorcijem, usuglasile su se osnovne smjernice za inicijalnu implementaciju projekta i provedbu prve aktivnosti koja započinje neposredno nakon povratka delegata na matične ustanove.

Više o projektima i projektnim ciljevima te zadacima moći ćete pročitati uskoro na posebnim linkovima.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content