Javni poziv za dostavu dokumentacije za Posebnu rektorovu nagradu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Odlukom Predsjednika Studentskog zbor Sveučilišta u Splitu, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, dana 25. svibnja 2017. godine upućuje JAVNI POZIV ZA DOSTAVU DOKUMENTACIJE ZA POSEBNU REKTOROVU NAGRADU.

Sukladno članku 12. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu, za Posebnu rektorovu nagradu (2.4.) uz prijavu, potrebno je dostaviti obrazloženi prijedlog Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Posebna rektorova nagrada dodjeljuje se studentu pojedincu (uključujući i poslijediplomske studente), skupini studenata, studentskoj udruzi ili studentskoj organizaciji za izniman uspjeh ostvaren u prethodnoj akademskoj godini u javnome nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima (dramske, likovne, glazbene ili športske skupine, studentske udruge i si.) zajedno ili više postignuća ostvarenih godišnje.

Ovim putem otvaramo mogućnost svima koji misle da spadaju u gore navedeni opis, a žele se prijaviti za dodjelu Posebne rektorove nagrade, kako bi bili predloženi od strane Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, da se sa potrebnom dokumentacijom jave na mail predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu: petar.ramljak1@gmail.com
Potrebno je dostaviti:

– Prijavu koja će sadržavati opisno razloge (izniman uspjeh) zbog kojih upravo taj kandidat treba dobiti Posebnu rektorovu nagradu,

-Dokumentaciju koja potkrijepljuje navedeni izniman uspjeh.
Rok za dostavu dokumentacije je 29. Svibnja 2017. u 23:59.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content