Dani Erasmusa – Erasmus Days

Ove se godine održavaju od 15. do 17.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Dani Erasmusa Erasmus Days, prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada.

Sveučilište u Splitu je pripremilo bogati program proslave, a promocija Erasmus programa će se odvijati i putem video materijala kojim će se predstavljati  Erasmus mobilnosti. Tijekom cijelog Erasmus tjedna će se plasirati jedan po jedan video te na samom kraju tjedna zajednički video materijal.
Video materijal možete pratiti kroz Instagram profile Sveučilišta @unist.hr, Odjela za međunarodnu suradnju @irounist i projektnog ureda SEA-EU @seaeu.unist

15. listopada 2020. održat će se promocija Erasmus mogućnosti, a štand će biti postavljen ispred ulaza u Studentski dom „Dr. Franjo Tuđman” na Kampusu, u vremenu od 12 do 14 sati. Naime, ako ste se pitali što je uopće Erasmus program, kako realizirati mobilnost, gdje se sve možete prijaviti, kolika je financijska potpora, koliko dugo možete koristiti Erasmus program, što je SEA-EU, što su europska sveučilišta – posjetite nas na Erasmus štandu.

16. listopada održat će se niz on-line predavanja namijenjenih kako znanstvenicima, istraživačima, tako i djelatnicima i studentima Sveučilišta.
Na događaju „Erasmus KA2 mogućnosti na primjeru strateških partnerstava“ u vremenu od  12 do 12.30 sati Tonka Petričević, Ured za projekte, predstavit će mogućnosti sudjelovanja u Erasmus+ projektima u okviru Ključne aktivnosti 2, s naglaskom na Strateška partnerstva.
Odjel za međunarodnu suradnju od 12.30 do 13 sati predstavit će Erasmus + KA 103 mogućnosti prijave za osoblje, a u vremenu od 13 do 13.30 sati Erasmus + KA 103 mogućnosti prijave za studente. SEA-EU ured će od 13.30 do 14 sati prezentirati mogućnosti za studente i osoblje u okviru ove alijanse.
Naposlijetku od 14 do 14.30 sati bit će Virtualna tura: Come to Split namijenjena svima koji su razmišljali o mobilnosti u Splitu, ali se za to do sada nisu odlučili.

Više informacija i poveznice na prijavu nalaze se u dokumentu u prilogu.

Međunarodni dionici iz područja odgoja i općeg obrazovanja, visokog obrazovanja, obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, mladih i sporta već tri godine obilježavaju Dane Erasmuse i informiraju korisnike, sudionike, ustanove, organizacije, udruge, mreže i inicijative, ali i širu javnosti o rezultatima mnogobrojnih projekata primjera dobre prakse, o mogućnostima za uključivanje i nude nadahnuće za sudjelovanje u programu Erasmus+.
2019. godine manifestacija je trajala tri dana i okupila sudionike na čak 3995 događaja u 53 zemlje. Dani Erasmusa prvi su put održani 2017. godine na inicijativu francuske nacionalne agencije za program Erasmus+.

Vezani dokumenti

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content