OBRANA ZAVRŠNOG RADA – ELIZABETA TOMIĆ

 

 

IME I PREZIME KANDIDATA

TEMA

 

POVJERENSTVO ZA OBRANU

ZAVRŠNOG RADA

 

VRIJEME OBRANE ZAVRŠNOG RADA

ELIZABETA TOMIĆ Razlike u parametrima situacijske uspješnosti u igri s osnovne crte između igrača na Roland Garrosu 2014

1/ M. Krespi, prof., mentor

2/ dr.sc. N. Đurović, član

3/ dr.sc. S. Milat, član

4/ dr.sc. G. Munivrana, zam. član

21.03.2016.

(ponedjeljak)

19.00 h

on-line

 

Prodekan za nastavu i studente

Izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se