Završen 3. ciklus predavanja na doktorskom studiju

U periodu od 28. do 30. travnja održan je 3. nastavni ciklus na Poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju, čime su ujedno zaključena predavanja I. semestra studija.

Nastavi su uz naše studente prisustvovali i inozemni studenti, a predavanja su održavana dvojezično, na hrvatskom jeziku uz simultani prijevod na engleski jezik.

Ovakav rad na doktorskom studiju jedinstven je na Sveučilištu u Splitu te su ga sa zanimanjem popratili i mediji Slobodna Dalmacija i Hrvatska radio televizija.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se