Započeo Erasmus+ Sport projekt

Kineziološki fakultet u Splitu koordinator je Erasmus+ Sport projekta iz akcije Collaborative Partnership. Projekt će se provoditi tijekom 2017. godine i povezuje tri države EU: Hrvatsku, Škotsku i Italiju.

Naredni vikend, 18. i 19. veljače u prostorima Fakulteta održat će se prvi sastanak projektnog tima, tzv. Kick-off, na kojem će prisustvovati predstavnici partnera i koordinatora. Partnerske institucije su dvije udruge iz Splita (Animi i Zajedno) te po jedna udruga iz Napulja i Glasgowa.

Kick off meeting započinje u 17.00 sati u učionici 8, Teslina 10.

Više o projektu pročitajte na linku.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se