Uručena nagrada za osvojeno 3. mjesto na nagradnom natjecanju u kategoriji „Eseji“

U petak, 09. rujna 2016. prodekan za poslovanje doc.dr.sc. Dražen Čular i prodekan za znanost prof.dr.sc. Zoran Grgantov primili su u Dekanatu fakulteta studenta preddiplomskog stručnog studija Bruna Sabionia i uručili mu nagradu za osvojeno 3. mjesto na nagradnom natjecanju u kategoriji „Eseji“ koji je organiziran u suradnji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i SEECEL-a (South East European Centre for Entrepreneurial Learning). Student Sabioni nagradu je osvojio esejom na temu “My Entrepreneurial Venture – Sabiony Sports Academy”. Bruno Sabioni profesionalni je vaterpolist te pokretač i vlasnik sportske akademije “Sabioni” koja kreira i na tržištu nudi sportsko-turističke pakete koji sportašima iz cijelog svijeta pružaju mogućnost treninga, natjecanja, putovanja i druženja na atraktivnim prirodnim lokacijama u Republici Hrvatskoj. Tijekom susreta razmijenjena su poslovna iskustva između menadžmenta Kineziološkog fakulteta i mladog šibenskog poduzetnika i postavljeni temelji za daljnju suradnju u području sporta i sportskog menadžmenta. Na ovaj način menadžment Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu još jednom je potvrdio otvorenost prema novim idejama i poslovnim prilikama.

20160909_113901_resized 20160909_113849_resized 20160909_113806_resized

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se