Upravljanje vremenom – tema četvrte radionice ciklusa Talk&Grow

Upravljanje vremenom je tema četvrte radionice ciklusa Talk&Grow iz područja upravljanja karijerama. Upravljanje vremenom je zapravo upravljanje sobom, a radi se o znanju, vještinama i ponašanju koja pomažu što efikasnije iskoristiti vrijeme, tj. postići bolje rezultate s manje utrošenog vremena.

Na radionici će studenti imati priliku osvijestiti različite probleme s organizacijom vremena i posljedice loše organizacije, prepoznati svoje ”kradljivce vremena”, upoznati različite strategije planiranja vremena te tehnike za pridržavanje plana.

Radionica će se održati 28.11.2019. od 13.30 – 15.30 h u Maloj dvorani (5.kat) Sveučilišne knjižnice u Splitu. Voditeljica radionice je Antonia Peroš, dipl.psih.

Broj sudionika je ograničen te je obavezna prijava preko mail adrese savjetovanje@unist.hr.

Više informacija možete pronaći na našem FB eventu na linku

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se