UnisportST Marjanska liga za 2017.

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira UnisportST Marjansku ligu za 2017.godinu (Prvenstvo Sveučilišta). 

UnisportST Marjanska liga će se održati tijekom travnja a studenti će kroz 3 utrke skupljati bodove za ukupni poredak. UnisportST Marjanska liga održati će se u sljedećim terminima:

1.kolo…6.4.2017…18:00h…5km
2.kolo…20.4.2017…18:00h…Brdska.utrka-institut
3. kolo…27.4.2017…18:00h…5km

Start i cilj je na marjanskim vratima osim brdske utrke kojoj je start na Institutu, a cilj na Telegrinu. Prijave se mogu izvršiti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do utorka 4. travnja 2017. do 12 h na email : sport@unist.hr
(prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, oib, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta).

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj mobitela:
Šime Veršić 098 946 8548 e-mail: simeversic@gmail.com

Potrebni dokumenti:

Unisport Split – Marjanska liga

Propozicije – Marjanska liga

Obrazac za prijavu ekipa ’16

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se