UniSport vaterpolo

Poštovani,

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Unisport vaterpolo koja će se održati 23.01.2020. od 11:30 na bazenima ŠC Poljud, VIII. Mediteranskih igara 21, 21 000 Split.

 UniSport vaterpolo će se održati u muškoj konkurenciji.

Prijave se mogu izvršiti popunjavanjem online obrasca ili slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do 22. 01. 2020. do 12 h, na email unisportsplit@gmail.com

(prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, broj indexa/iksice, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta).

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj mobitela:

Antonio Župan 095 1997940 e-mail: unisportsplit@gmail.com

Prilog:

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se