UniSport HR nogometno prvenstvo – Splićanima dupla nogometna kruna!

Finale UniSport HR nogometnog prvenstva ponudilo je veliku utakmicu, svojevrsni “UNI-classico” između domaćina,  Sveučilišta u Splitu te Sveučilišta u Zagrebu. Izjednačenost, borbu i htijenje s obje strane terena, najbolje dokazuje 90 minuta bez postignutog pogotka, zbog čega se o nacionalnom prvaku za akademsku godinu 2017./2018., moralo odlučiti izvođenjem jedanasteraca. Borba i izjednačenost su se nastavili i s 11 metara, ali na kraju su pobjedu izborili Splićani, ostvarivši rezultat od 5:4.

Reprezentacija Sveučilišta u Splitu ovom je pobjedom obranila prošlogodišnji naslov te odradila posljednju veliku pripremu prije nadolazećeg Europskog sveučilišnog prvenstva u Coimbri (Portugal), na koje su lanjskom titulom stekli pravo nastupa. Pobjeda je tim veća što je ostvarena na domaćem terenu i to na Poljudu, a ako tome nadodamo dan ranije osvojeno žensko nogometno zlato, vidljivo je kako se najbolji sveučilišni nogomet ove godine igra u Gradu pod Marjanom koji će dvostruku nogometnu krunu ponosno držati barem do iduće sezone.

Podsjetimo, nakon pobjede od 2:1 nad Veleučilištem iz Vukovara, broncom se okitila ekipa Tehničkog veleučilišta Zagreb, dok je s dva upisana poraza na petom mjestu završilo Sveučilište VERN’.

Sve u svemu, Split je omogućio tri zanimljiva nogometna dana, a ekipa UniSport ST se pobrinula za tehničku organizaciju cjelokupnog prvenstva. Mislili su domaćini i na zabavni program pa je tako organizirano zajedničko gledanje prve utamice Hrvatske nogometne reprezentacije ispred Veslačkog doma HVK Gusar uz roštilj, more i zalazak sunca, pa vjerujemo da su pozitivne vibracije hrvatskih studenata nogometaša došle i do Rusije.

UniSport HR zahvaljuje svim sudionicima prvenstva i svima koji su ga pratili i vidimo se iduće sezone.

Svi rezultati UniSport HR nogometnog prvenstva dostupni su na: https://www.unisport.hr/hr/nogomet-m

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se