U Tbilisiju održana promocija međunarodnog diplomskog studija košarke i menađmenta

14.04.2017., na poziv Gruzijske košarkaške Federacije čiji je potpredsjednik bivši košarkaš KK Zadra Vladimer Boisa a gdje također već drugu godinu kao koordinator za omladinske reprezentativne selekcije radi i bivši trener KK Zadra i KK Borika, Tihomir Bujan te Gruzijske udruge košarkaških trenera, prof.dr.sc. Mario Jeličić je u Tbilisiju, u svojstvu voditelja Međunarodnog združenog diplomskog studija košarke i menadžmenta, održao promociju istog.

Međunarodni združeni diplomski studij košarke i menadžmenta zajednički organiziraju Litvansko Sveučilište za sport iz Kaunasa i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, čiji je početak predviđen u akademskoj godini 2017/2018.

Na skupu su se okupili treneri najvišeg ranga, treneri reprezentativnih selekcija te nekoliko igrača superlige Gruzije, koji su sa velikim zanimanjem pratili izlaganje te izrazili interes za pohađanjem studija.

Osim same prezentacije studija prof.dr.sc. Mario Jeličić, obavio je i više uspješnih sastanaka sa predstavnicima saveza u svrhu postizanja dugoročne suradnje Gruzijskog košarkaškog saveza i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se