Sveučilišne jadranske igre u Dubrovniku

Studentski zbor Sveučilišta u Dubroviku organizira prve Sveučilišne jadranske igre.

Događaj započinje u subotu 1. travnja 2017. ”warm up” zabavom u Culture Club Revelin.

Kako bi se zabava nastavila, u nedjelju 2. travnja 2017. u Gradskom bazenu na adresi Dr. Ante Starčevića 22 u Dubrovniku, započinju Sveučilišne jadranske igre. Otvaranje regularnog programa je u 18:30 sati, kada će predstavnici Sveučilišta održati pozdravni govor. Prema rasporedu, od 19:00 sati, počinju igre koje garantiraju ”more” zabave (veslo, mošarka, morska alka, leteći vaterpolo, spašavanje turistkinje). Sveučilišne jadranske igre inačica su već postojećih Jadranskih igara, a organiziraju se s ciljem poticanja većeg broja studenata na bavljenje sportom. Prijave natjecateljskih timova odvijati će se preko web stranice www.sveucilisnejadranskeigre.com (stranica će biti objavljena 3.ožujka, a do tad je možete vidjeti na web adresi:

https://jadranskeigre.wixsite.com/sveucilista).

Prijave će se otvoriti za nekoliko dana putem navedene web stranice. Prijavljuju se pojedinci, a ne ekipe, tako da se mogu pomiješati studenti s različitih smjerova jednog sveučilišta, a prijave će se zatvoriti 10.ožujka. Cilj Igara je edukacijsko-zabavni i ovim činom SZDU želi stvoriti nova prijateljstva, kontakte, te ostvariti daljnju međusveučilišnu suradnju.

Sveučilišnim jadranskim igrama Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku želi potaknuti stvaranje novih prijateljstava i suradnju između pojedinaca, timova i sveučilišta. Prijave će započeti 5. ožujka u 12:00 sati te će trajati do 10. ožujka u 12:00 sati. Konačne liste natjecatelja i timovi biti će poznati 13. ožujka u 12:00 sati te će natjecatelji biti obavješteni putem e-maila i službene stranice Studentskih jadranskih igara. Pri izboru timova primjenjivat će se više kriterija (bavljenje sportom, hobiji, razlozi za prijavu,…) kako bi izabrali najbolje od najboljih.

Obzirom da se ovaj događaj odvija po prvi put, Sveučilišni zbor u Dubrovniku surađivat će sa ostalim zborovima i Sveučilišta u Republici Hrvatskoj kako bi se olakšalo, financiralo ili barem sufinancirao prijevoz i smještaj natjecateljima u Dubrovniku.

Igre se u Dubrovniku po prvi put održavaju, kao Dan sporta, u suradnji s Adria events agency, a cijeli koncept osmišljen je po uzoru na izvorne Jadranske igre. SZDU poziva naše Sveučilište i sportske saveze da se priključe i daju potporu ovoj manifestaciji. Sveučilišne Jadranske igre održat će se 2.travnja na gradskom bazenu u Gružu u Dubrovniku, od 19:00 do 22:00 sata.

Molimo studente našeg Splitskog Sveučilišta koji  se prijave na igre da se nakon prijave jave na:
info@szst.unist.hr
Kako bismo svim sudionicima sa našeg Sveučilišta osigurali prijevoz

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se