Svečani prijemu studenata prve godine stručnog preddiplomskog studija – akademska godina 2019/2020

Svečani prijem studenata prve godine stručnog preddiplomskog studija kineziologije održat će se u petak, 25. listopada 2019. godine u učionici 6 Kineziološkog fakulteta, Teslina 10, 4 kat (zgrada Gimnazije), prema sljedećem rasporedu:

  • 10.00 sati za usmjerenja SPORTSKI TRENER (svi sportovi) i KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA
  • 11.00 sati za usmjerenja KINEZIOLOŠKA REKREACIJA I FITNES i KINEZITERAPIJA

Dolazak nije obavezan ali je koristan i stoga se svakako preporuča.

Studenti koji nisu u mogućnosti doći, sve nužne informacije dobit će na email u narednim danima.

 

Voditelj Odsjeka stručnih studija

Izv. prof. dr. sc. Marko Erceg

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se