Svečani prijem studenata prve godine stručnog prediplomskog studija

Temeljem čl. 12. Pravilnika o studiranju na stručnim studijima na Kineziološkom fakultetu u Splitu, Kolegij stručnih studija predlaže Fakultetskom vijeću Kineziološkog fakulteta u Splitu, donošenje

 

ODLUKE O SVEČANOM PRIJEMU STUDENATA PRVE GODINE

STRUČNOG PREDDIPLOMSKOG STUDIJA

 

Svečani prijem studenata prve godine stručnog preddiplomskog studija kineziologije održat će se u petak, 09. studenoga 2018. godine u učionici 6. Kineziološkog fakulteta, Teslina 10. 4 kat.  prema sljedećem rasporedu:

 

  • u 12.00 sati za sva usmjerenja SPORTSKI TRENER (svi sportovi), KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, REKREACIJA I FITNES  i KINEZITERAPIJA

 

Voditelj Odsjeka stručnih studija

Izv. prof. dr. sc. Marko Erceg

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se