Svečani prijem studenata prve godine specijalističkog diplomskog stručnog studija kineziologije

Svečani prijem studenata prve godine specijalističkog diplomskog stručnog studija kineziologije održat će se u petak, 13. studenog 2020. godine u 09.00 sati online putem preko Zoom aplikacije za sve Smjerove studija.

Tokom sutrašnjeg dana (12.11.2020) na vaš email, dobiti će te potrebne upute za spajanje preko zoom aplikacije te vaše osobne lozinke koje će vam biti potrebne.

Za sve tehničke detalje i korištenje (Studomat, AAI i i ostalo) biti će vam objašnjeno tokom svečanog prijema.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se