Svečana promocija doktora znanosti na Sveučilištu u Splitu

Svečana promocija doktora znanosti Sveučilišta u Splitu održana je u četvrtak, 11. svibnja  na Medicinskom fakultetu.

Riječ je o 53. promociji doktora znanosti na kojoj je uručeno 53 diplome.

U svojim govorima promoventima su čestitali izv.prof. dr. sc. Ivana Franić, pomoćnica ministra znanosti i obrazovanja i prof. dr. sc. Branka Ramljak, povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Split.

Doktorantima je čestitao i rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimun Anđelinović,
zahvalivši što su odabrali upravo naše Sveučilište za stjecanje najvišeg akademskog zvanja te im zaželio puno uspjeha u budućem radu.

U glazbenom dijelu programa sudjelovali su mladi glazbenici Umjetničke akademije u Splitu iz ansambla za suvremenu glazbu S/UMAS.

Promovirani  pristupnici Kineziološkog fakulteta:

KINEZIOLOŠKI FAKULTET:

1.    Goran Kuvačić
2.    Franjo Lovrić
3.    Miran Pehar
4.    Ante Rađa

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se