Studentske sportske subote

Poštovani,
Splitski sveučilišni sportski savez organizira Studentske sportske subote koje će se u ovoj kalendarskoj godini održati 17. i 24. ožujka 2018. na Kampusu, u dvorani u sklopu doma dr. Franjo Tuđman te u caffe baru Tinel.
Natjecanja će se održati u sljedećim disciplinama:
1. Turnir u malom nogometu – 3na3 (4 igrača u ekipi)
2. Turnir u košarci 3×3 (4 igrača u ekipi)
3. Turnir u stolnom tenisu i badmintonu (pojedinačno)
4. Graničar (5 igrača u ekipi)
5. E-sports (pojedinačno)
6. Unisport Pub kviz (4 igrača u ekipi)
Svi zainteresirani studenti prijave moraju poslati na mail unisportsplit@gmail.com do srijede 14.03.2018. u 12h a prijava mora sadržavati: ime ekipe, ime, prezime i fakultet svih studenata u ekipi te disciplinu u kojoj se natječu.
Prijave se odnose na obe spomenute subote s obzirom da će sustav natjecanja biti povezan te se finalni susreti i borbe za medalje očekuju u subotu 24. ožujka 2018.
Detaljan raspored natjecanja biti će objavljen na facebook stranici Unisport ST te poslan na mail svim prijavljenim ekipama i pojedincima po isteku roka za prijave.
S poštovanjem,
Splitski sveučilišni sportski savez
Toni Batinić, glavni tajnik

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se