STREET MOTION – Svi na Žnjan!

U sklopu projekta STREET MOTION and EMOTION, projekta financiranog od EU (Erasmus+ Sport), Kineziološki fakultet zajedno s partnerima Udrugama ZAJEDNO i ANIMI, kao i partnerima iz Europe, organizira Dan tradicionalnih igara i sportova u caffe baru Charlie na Žnjanu.

Manifestacija će se održati 22.04.2017. od 11 do 14 sati.

U sklopu programa partneri iz Škotske i Italije predstavit će svoje tradicionalne igre i sportove.

Svi ste pozvani!

 

www.streetmotions.eu

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se