Službeni rezultati raspodjele natječajnih sredstava od upisnina studenata Sveučilišta u Splitu za 2017. godinu

Dana 25. svibnja 2017.godine Senat Sveučilišta u Splitu odobrio je predloženu raspodjelu natječajnih sredstava od upisnina studenata Sveučilišta u Splitu za 2017.godinu.

Zapisnici sa Povjerenstava koji sadrže rezultate:

Posebno povjerenstvo za Znanost i tehnologiju
Posebno povjerenstvo za Sveučilišni sport
Posebno povjerenstvo za Kulturu, umjetnost i sveučilišne medije
Glavno povjerenstvo

Pristigla je jedna (1) valjana žalba na rezultate natječaja, ona je proslijeđena Povjerenstvu za žalbe koji će istu uzeti u obzir, a koja neće mijenjati gore usvojene rezultate natječaja.
Za sve upite, obratite se nekome iz Predsjedništva.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se