Simpozij ” Doping u vrhunskom sportu”

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu je suorganizator Simpozija ” Doping u vrhunskom sportu” koji organizira Hrvatski olimpijski odbor. Poziv i prijava na Simpozij nalaze se u privitku.

 

HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR

Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 11

ZDRAVSTVENA KOMISIJA

S I M P O Z I J

„ DOPING U VRHUNSKOM SPORTU “

Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, Sveučilišta u Splitu

Ruđera Boškovića 35, Split

6. listopada 2017.

13:00 do 20:00 sati

Prijavnica za Simpozij

<marija.kulic@ozs.unist.hr>

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se