Sastanak studenata predstavnika fakulteta sportskih znanosti jugoistočne Europe u Banja Luci

U Banja Luci se održao sastanak studentskih predstavnika sportskih fakulteta jugoistočne Europe od 25. do 26. siječnja.

Na sastanku su sudjelovali studenti iz Banja Luke, Istočnog Sarajeva, Tuzle, Sarajeva, Mostara, Ljubljane, Beograda, Niša, Novog Sada, Zagreba, Skopja, Nikšića i Splita.

Svrha sastanka bila je da studenti dođu u kontakt sa studentima iz drugih gradova i država te da se povežu, razbiju predrasude i unaprijede svoj rad kroz saznanja kolega studenata sa drugih fakulteta. Također, raspravljali su i o organizaciji tradicionalne Difovijade za 2017.

Izvješće studenata pogledajte OVDJE.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se