Rezultati izbora za studentske predstavnike u Studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu

Nakon provedenih izbora za studentske predstavnike u Studentskom zboru Kineziološkog fakulteta,

birački odbor utvrdio je rezultate izbora – Rezultati izbora za studentski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu

te je Izborno Povjerenstvo utvrdilo daljnji postupak – Zapisnik s sjednice Izbornog povjerenstva, a kojim je utvrđeno da:

I.

Za Kandidacijsku listu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija, stručnog preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija su izabrani:

  1. Antonio Župan, kandidat; Gorana Adum, zamjenik
  1. Marija Čavka, kandidat; Toni Ikić, zamjenik
  1. Marija Ljulj, kandidat; Jelena Ninčević, zamjenik
  1. Roko Goreta, kandidat; Krešimir Šućur, zamjenik

II.

Za Kandidacijsku listu sveučilišnog poslijediplomskog doktorskog studija oba kandidata su imala jednak broj glasova, te će se izbori ponoviti.

Datum novih izbora će se odrediti nakon proteka roka za prigovore.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se