Raspisan natječaj za dodjeljivanje nagrada studentskog zbora Sveučilišta u Splitu

NATJEČAJ ZA DOSTAVLJANJE PRIJEDLOGA KANDIDATA ZA NAGRADU STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U SPLITU

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu sukladno članku 6., stavku 1., Pravilnika o nagrađivanju studenata, studentskih udruga, profesora, sveučilišnih sastavnica i infrastukturnih jedinica Sveučilišta, na 17. sjednici održanoj 26. travnja 2017.g., pod točkom 2. dnevnog reda, donosi Odluku o raspisivanju natječaja za predlaganje kandidata za nagrade Studentskog zbora Sveučilištu u Splitu za akademsku godinu 2015./2016.

VRIJEME ODRŽAVANJA NATJEČAJA;

Natječaj je otvoren od 27. travnja 2017. godine do 6. svibnja 2017. godine u 23:59 sati.

PRAVO SUDJELOVANJA;

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Splitu, skupine studenata i svaka studentska udruga koja je registirana na Sveučilištu u Splitu do 01.10.2017. godine. Svi zainteresirani mogu elektroničkim putem poslati prijedloge za nagrađivanje uz kratko objašnjenje i naznaku kategorije u kojoj se prijavljuje.

VRSTE NAGRADA SU;

 • Nagrada za izniman doprinos radu Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu
 • Nagrada za najuspješniji studentski projekt
 • Nagrada za izniman doprinos unaprijeđenju studentskog standarda
 • Nagrada za najbolje ocjenjenu sveučilišnu sastavnicu
 • Nagrada za studenta volontera
 • Nagrada za najbolju promociju Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu

NAGRADU MOŽE DOBITI;

 • svaki redovni student Sveučilišta u Splitu,
 • svaka registrirana studentska udruga na Sveučilištu u Splitu,
 • sve sastavnice Sveučilišta u Splitu,
 • sve infrastrukturne jedinice na Sveučilištu u Splitu,
 • svaki djelatnik Sveučilišta u Splitu,
 • vanjski suradnici Sveučilišta u Splitu.

POVJERENSTVO ZA NAGRAĐIVANJE;

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu imenuje Povjerenstvo za nagrađivanje koje se sastoji od 3 člana iz redova Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Povjerenstvo za nagrađivanje prima prijedloge kandidata za nagrade.

Po završetku natječaja, Povjerenstvo dostavlja Studentskom zboru Sveučilišta u Splitu pristigle valjane kandidature.

REZULTATI NATJEČAJA

Nakon završetka natječaja i provedenih dužnosti Povjerenstva za nagrađivanje Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na sljedećoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Studentski zbor  Sveučilišta u Splitu odlučuje o prijedlozima kandidata za nagrađivanje.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu po primitku prijedloga od strane Povjerenstva za nagrađivanje odlučuje o kandidatima za nagrade iz kategorija 1., 3., 5. i 6. iz članka 3.

Obavijest o rezultatima ovog natječaja te konačna odluka Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu objaviti će se na web stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu u roku od 3 dana od završetka natječaja.

Link na objavu natječaja

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se