Rad dr. sc. Damira Zubca prihvaćen je kao jedan od pet najboljih na svijetu u konkuranciji mladih istrazivaca

Rad “Fluid balance and mhydration status in Olympic combat athletes: A systematic review with meta-analysis of controlled and uncontrolled studies” našeg djelatnika dr. sc. Damira Zubca  i ko-autora Paravlic, Jelaska, Ivancev i Morrsion prihvaćen je kao jedan od pet najboljih na svijetu u konkurenciji mladih istrazivaca od strane Hydration for Health Scientific Committee, krovne svjetske organizacije u području regulacije i balansa tjelesnih tekućina.

Kolega Zubac će na 10. jubilarnoj “Hydration for Health” konferenciji koja se održava od 25-28. lipnja u Evianu, Francuska, u 3 minute imati priliku predstaviti svoj rad i konkurirati za prestižnu Young Researcher Award 2017/2018.

Link na konferenciju:

https://www.h4hinitiative.com/

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se