Privremeni rezultati razredbenog ispita – jesenski rok (provjere motoričkih sposobnosti)

Privremene rezultate razredbenog ispita (provjere motoričkih sposobnosti) održanog dana 05.09.2018. možete pogledati OVDJE.

Žalbe na privremene rezultate podnose se 07.09.2018. do 10.00 sati putem e-maila studentska.sluzba@kifst.hr, ili osobno, u Studentsku službu Fakulteta u istom roku.

Konačni rezultati razredbenog ispita (provjere motoričkih sposobnosti), nakon rješavanja po žalbama, objavit će se 07.09.2018. u 14.00 sati.

Kandidati koji su položili razredbeni ispit trebaju čekati objavu rezultata državne mature (privremeni: 13.09./konačni: 19.09.),  te objavu rang lista.

Upisi na Kineziološki fakultet u Splitu provodit će se od 20. do 22.09.2018. Detaljnije informacije o upisima objavit će se nakon objave rezultata državne mature.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se