Prezentacija i predavanje o mogućnosti studentskog volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Split

U svrhu poticanja studentskog aktivizma i volonterstva, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu u suradnji sa Gradskim društvo Crvenog križa Split organizira tri predavanja i prezentacije na Sveučilištu.
Crveni križ u Splitu predstavit će rad službe “Interventnog tima”, “Spasilačke službe” te ostalih službi koje omogućuju rad volonterima. Kako bismo obuhvatili što više studenata našeg Sveučilišta, predavanje će se održati u tri termina:

– PRAVNI FAKULTET – ponedjeljak (27.03.) sa početkom u 18:00 u dvorani br. 6,

– EKONOMSKI FAKULTET – srijeda (29.03.) sa početkom u 18:00 u svečanom amfiteatru,

– SVEUČILIŠNI ODJEL ZA STRUČNE STUDIJE (KOPILICA) – petak (31.03.) sa početkom u 18:15 u dvorani br. 113.

Link: https://goo.gl/A9vr61

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se