PREDAVANJE ZA STUDENTE: “PRONAĐI BOGATSTVO U SEBI”

PREDAVAČ: Maura Sweeney

Organizatori: Operativni timovi SEECEL projekta Filozofskog i Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu

Pozivamo vas na predavanje američke spisateljice Maure Sweeney „PRONAĐI BOGATSTVO U SEBI“ koje će se održati 17. 04. u 12 sati na Peristilu u prostorima Filozofskog fakulteta u Splitu (Kraljice Jelene 1/III) s početkom u 12:00 sati.

Osim što je uspješna spisateljica, Maura je i zapažena predavačica. Ona u svoja predavanja ugrađuje roditeljsko, poslovno i životno iskustvo
Cilj predavanja je pomoći studentima da uvide mogućnosti i prilike u životu:

  • Pronalaženjem vlastitih sklonosti
  • Dobivanjem korisnih savjeta o iskorištavanju svojih potencijala
  • Shvaćanjem kako se do uspjeha dolazi dugotrajnim radom, a ne preko noći
  • Razumijevanjem da i najteže okolnosti mogu biti poticaj za uspjeh

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se