Poziv za učenje francuskog jezika u okviru projekta The European University of the Seas (SEA-EU)

Poštovani,

U okviru projekta The European University of the Seas (SEA-EU) otvaramo poziv svim zainteresiranim za početnički tečaj Francuskog jezika. Tečaj će održavati izvorna govornica francuskog jezika. Za prijavu nije potrebno nikakvo predznanje. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti s tim da prednost imaju:

  • oni koji su se prijavili na mobilnost u okviru SEA-EU partnerskim zemalja
  • oni koji su suradnici na SEA-EU projektu.

Tečaj će započeti 02.03.2020. (ponedjeljak) i trajati će do 05.05.2020. (utorak) i sudjelovanje na tečaju je potpuno besplatno.

Termini održavanja tečaja francuskog jezika su:

  • Ponedjeljak: od 15:00 do 16:00 sati
  • Utorak: od 15:00 do 16:00 sati.

Lokacija održavanja: Sveučilišna knjižnica, sjeverni toranj, Multifunkcionalna dvorana, 2. kat.

Broj mjesta je ograničen (25 sudionika) i svoju prijavu na tečaj je potrebno napraviti na sljedećoj poveznici.

Prijave su otvorene do 24. veljače 2020.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati SEA-EU Ured na Sveučilištu u Splitu.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se