Poziv za sudjelovanje na Studentskom danu sporta i aktivizma 2016.

Splitski sveučilišni sportski savez, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i Studentski centar Split, zajedno s Hrvatskim akademskim sportskim savezom organiziraju Studentski dan sporta i aktivizma 2016.

Manifestacija će se održati 16. i 17. prosinca 2016. s početkom u 10.00 h na sveučilišnom Kampusu uz sudjelovanje brojnih osoba iz javnog života, a sve u svrhu promocije sveučilišnog sporta te studentskog aktivizma na fakultetima.

Studenti će se imati priliku natjecati u :

Sportsko natjecateljski dio:

  • Ulična košarka (street ball) – 3 igrača + 1 zamjena
  • Ulični nogomet (street soccer) – 4 igrača + 2 zamjene
  • Graničari – 5 igrača

Pojedinačni turnir:

  • Stolni tenis – 1 igrač
  • Skakanje u vrećama
  • Turnir – FIFA ( playstation )

Zabavno-natjecateljski dio:

  • Ekipe od 5 članova

Potezanje konopa

Kviz znanja

Također će biti prezentirani i različiti oblici grupnih oblika vježbanja a sve studentske udruge s područja Sveučilišta u Splitu će imati pravo na svoj prezentacijski prostor.

Sve prijave mogu se izvršiti najkasnije do srijede 14. prosinca 2016. do 12 sati putem email – a: stdansporta@gmail.com

(prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, ime ekipe, sport u kojemu se natječe i kontakt mobitel).

Za sve ostale informacije možete se javiti na broj mobitela 098 946 8548

Na linku se nalazi službeni poziv

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se